Tuinaanleg

Van beplanting en bestrating tot aan vijver- en houtbouw. Abacus is een specialist in het aanleggen van tuinen. 

Aan de basis van een vakkundige aanleg ligt een goed ontwerp. Wij besteden optimaal aandacht aan uw persoonlijke wensen die in het uiteindelijke ontwerp en vervolgens in de tuinaanleg tot leven komen. Tevens besteden wij aandacht aan factoren als omgeving en de stijl van het huis, welke van invloed kunnen zijn op de uiteindelijk te realiseren tuin. Alles in overleg met u.

Veel hoveniers laten hun tuinen ontwerpen door externe bedrijven waardoor de kans op communicatieproblemen bij de aanleg toeneemt door onderlinge misverstanden en gebrek aan toezicht.

Bij Abacus doen we dat anders. Onze eigen ontwerpafdeling en hoveniersbedrijf staan garant voor efficiente en vakkundige aanpak, van begin tot eind. Van tuinontwerp tot aanleg, tot en met het gehele onderhoud en beheer van de tuin.

Op Abacus kunt u vertrouwen. Een perfect geëquipeerde onderneming met gediplomeerd enthousiast personeel waar we al jaren mee werken en waarop u kunt bouwen. Zo ontstaan tuinen waar de klant en wij trots op kunnen zijn.

Hulp nodig?

Het aanleggen van een tuin is een specialisme. Wilt u daar professionele hulp bij hebben? Neem dan contact op. Of u nu zelf het ontwerp heeft gemaakt of dat wij u daar ook bij helpen, wij staan met ervaren mankracht, tuingereedschap en -machinerie voor u klaar.