Gladheidsbestrijding

Abacus gladheidbestrijding. Hagel, sneeuw en ijzel. Zodra het winter wordt kan het glad worden!

Ter uitbreiding van onze dienstverlening voor bedrijven hebben wij ons gespecialiseerd in het bestrijden van gladheid van bedrijfsterreinen, opritten, toegangswegen etc . Want in de periode van november tot en met maart is er kans op gladheid. Vooral bij temperaturen rond het vriespunt of lager, in combinatie met vochtige wegen kan het glad worden.

Door het tijdig inzetten van strooiwagens (preventieve gladheidbestrijding) kunt u zich altijd verzekeren van een veilig bedrijfsterrein. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven.

Door de aangeleverde weersverwachting van Meteo Consult, welke geheel is toegespitst op het winterbeheer van de weg, worden wij op de hoogte gehouden van de verwachte gladheid. Zo hebben wij tijdig inzicht welke vorm van gladheid wordt verwacht waardoor wij preventief kunnen gaan strooien en/of andere maatregelen moeten gaan treffen.

Eventueel wordt er handmatig gestrooid bij kleinere projecten of bij entrees, stoepen en (houten) trappen. Ook  particuliere erven en opritten kunnen wij voor u veilig en toegankelijk maken.

Bij sneeuwval worden schuifwagens/sneeuwploegen ingezet. Kortom de gehele winter bent u verzekerd van een beloopbare toegang van uw bedrijfsterrein.

Veiligheid voorop

Onze chauffeurs van de strooiploeg moeten onder alle winterse omstandigheden hun strooironde veilig kunnen uitvoeren. Er wordt dan ook met divers materieel op de gladde wegen gereden. Zij moeten kunnen omgaan met strooiwagens, sneeuwschuiven soms in combinatie met zware vrachtwagens. Van belang is het daarom dat zij de gevaren op de weg bij glad weer herkennen, vermijden en beheersen. Het jaarlijks updaten van hun certificatie gladheidbestrijder is daarom van groot belang.