Gladheidsbestrijding

Hagel, sneeuw en ijzel; in de maanden november tot maart kan het glad worden! 

Ter uitbreiding van onze dienstverlening voor bedrijven hebben wij ons gespecialiseerd in het bestrijden van gladheid van bedrijfsterreinen, parkeerdekken, opritten, toegangswegen etc.

Door het tijdig inzetten van strooiwagens (preventieve gladheidbestrijding) en het waar nodig inzetten van sneeuwruimdiensten kunt u zich altijd verzekeren van een veilig bedrijfsterrein. Met een ruim aanbod aan voertuigen bieden wij onze diensten in de hele randstad aan. Voor parkeergarages en andere terreinen met een hoogtebeperking rijden wij ook met lage voertuigen in de vorm van pick-ups. Informeer vrijblijvend naar onze tarieven door contact op te nemen.

Strooiwerkzaamheden met één van onze pick-ups

Zorgeloze dienstverlening

Door de aangeleverde weersverwachting van Meteo Consult, welke geheel is toegespitst op het winterbeheer van de weg, worden wij op de hoogte gehouden van de verwachte gladheid. Zo hebben wij tijdig inzicht in welke vorm van gladheid wordt verwacht waardoor wij preventief kunnen gaan strooien en/of andere maatregelen kunnen treffen.

Bij vorst worden ’s nachts bedrijfsterreinen, entrees, stoepen, trappen maar ook particuliere erven en opritten gestrooid zodat deze de volgende dag veilig en toegankelijk zijn.

Bij sneeuwval worden schuifwagens/sneeuwploegen ingezet. Kortom, de gehele winter bent u verzekerd van veilige toegang van uw bedrijfsterrein.

Veiligheid voorop

Onze chauffeurs van de strooiploeg moeten onder alle winterse omstandigheden hun strooironde veilig kunnen uitvoeren. Er wordt dan ook met divers materieel op de gladde wegen gereden. Zij moeten kunnen omgaan met strooiwagens, sneeuwschuiven soms in combinatie met zware vrachtwagens. Van belang is het daarom dat zij de gevaren op de weg bij glad weer herkennen, vermijden en beheersen. Het jaarlijks updaten van hun certificatie gladheidbestrijder is daarom van groot belang.