Kunst

De kunst van kunst.

De tuin is van oudsher een stuk grond dat door een hekwerk o.i.d. wordt omheind, en daar ontstond voor ons de samenwerking met diverse constructiebedrijven in Westbroek. Klassieke en moderne hekwerken, cortenstaal borderranden, looppaden en vijverranden sieren veel van onze tuinen. Afwerkingen van stalen plantenbakranden zorgen voor verrassende creaties.

De toevoeging van een kunstwerk aan een tuin is van grote esthetische waarde. Zichtlijnen kunnen geaccentueerd worden of iets minder fraais wordt verdoezeld. Gelukkig heeft de laatste jaren het kunstobject in de tuin een hoge vlucht genomen. De vele jaarlijkse kunstevenementen onderstrepen dit. Toch blijft het vinden van een mooi kunstwerk niet gemakkelijk. Persoonlijke smaak is hierbij heel belangrijk.

Inspiratie

Galerie Mi in Bilthoven is er voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar een inspirerende cultuurbelevenis, kunst willen kopen of een kunstopdracht willen plaatsen. Gastvrijheid, persoonlijke begeleiding, service en advies maken het plaatje compleet.

Galerie Mi
Beethovenlaan 13
3723 JJ Bilthoven
Mobiel: 0630726338
Website: www.galeriemi.nl