Tuinonderhoud

Particulieren

Een goed onderhouden tuin.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen zich prettiger en gezonder voelen in een groene omgeving. Regelmatig een tuin onderhouden en deze groen en bloeiend houden kan echter veel tijd kosten. Ontbreekt u de tijd en de kennis? Wij staan voor u klaar om uw tuin professioneel te onderhouden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Onderhoudscontracten hebben wij in alle soorten en maten: een kleintje voor grote zelfdoeners, een uitgebreide voor mensen die zelf niets willen of kunnen doen of misschien volstaat alleen het maaiwerk van het gazon.

Bedrijven

De tuin is de spiegel van een bedrijf.

Vaak kom je ze nog tegen: bedrijven waar het onkruid tegen de gevels oprukt, en dat terwijl een eerste indruk zo bepalend is. Een mooie entree is het visitekaartje voor een bedrijf en een nette uitstraling verhoogt de werksfeer. Daar komt nog bij dat een goed onderhouden groenvoorziening een goede inbraakpreventie biedt. Hoe kunt u uw onderhoud zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk houden? Door een onderhoudscontract met ons bedrijf af te sluiten zodat het onderhoud op vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Door een overzichtelijke planning kunt u zelf aangeven wanneer het wel of niet schikt, of wanneer uw pand bijvoorbeeld extra schoon dient te zijn voor een bijzondere gelegenheid.