Tuinontwerp

Abacus is groots in inventiviteit en creativiteit in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. De tuinen van Abacus zijn altijd bijzonder en nooit dertien in een dozijn.

Wij zeggen altijd: “de tuin moet kloppen”, het tuinontwerp moet aansluiten bij het huis en de woonomgeving. Er moet harmonie zijn en de tuin moet lekker leefbaar zijn! Vooral aan dit laatste wordt nog wel eens voorbij gegaan. Vaak zijn het minimale dingen die een maximale verbetering teweeg brengen. Zo kunnen er tuinen ontstaan met fraaie oude Franse vloerdelen of antieke ornamenten uit Italië, maar ook eenvoudige middelen worden toegepast om prachtig bezielde tuinen te maken.

Wij kunnen opdrachtgevers positief verrassen, wat al veel dankbare klanten heeft opgebracht. De tuinontwerpen worden nooit met de computer getekend maar altijd met de hand, waardoor de opdrachtgever een veel betere indruk krijgt van waar de plannen naar toe zullen leiden. Het tuinontwerp wordt aangeleverd met een uitgebreide toelichting en een glasheldere begroting waar alles tot op de laatste cent toe is gespecificeerd. Als dit tot een akkoord leidt gaat de eerste schep de grond in en wordt een nieuwe tuin geboren.

Nieuwsgierig?

Kan uw tuin wel eens een lift gebruiken? Of bent u net verhuisd en wilt u de tuin helemaal naar eigen stijl en smaak inrichten? Neem dan contact op, dan plannen we een vrijblijvende eerste kennismaking op ons kantoor gelegen in Westbroek.